Valentino Stepčić novi trener U9 selekcije kluba!

NK Rudar danas je obznanio službeno pojačanje trenerskom stožeru omladinskog pogona kluba. Iako će tijekom srpnja biti objavljena konačna trenerska križaljka, novosti su poznate kod najmlađih.

Naime, na turniru Trofej Labinskih Rudara od kluba se oprostio dosadašnji trener U9 selekcije Alen Rašuo. Radi se o jednom od najdugovječnijih trenera u Rudaru, a HNS pamti da je prvu utakmicu vodio u listopadu 2013. godine.

Sveukupno je vodio 166 službenih utakmica mladih nogometaša Rudara te mu se klub zahvaljuje na predanosti i znanju koje je prenosio punih osam godina.

Naravno, u novoj sezoni U9 selekcija Rudara neće biti bez trenera, već je tu funkciju preuzeo nekadašnji igrač Rijeke, Zagreba, Istre 1961, Cibalije i ostalih, a danas senior Rudara, 32-godišnji Valentino Stepčić.

Direktor omladinskog pogona NK Rudar Mauricio Kožljan poručio je: „Alenu hvala na svemu što je dao za klub, a to nije malo. Vrata mu ostaju otvorena, a što se tiče U9 selekcije, smatram da nismo pogriješili s Valentinom. Ozbiljnim i kvalitetnim radom u nogometnom vrtiću pokazao je da ima smisla za trenerski posao, a sve iskusnije kolege u klubu stoje mu na raspolaganju.“

Napomenimo da treninzi U9 selekcije (2012. godište i mlađi) započinju početkom kolovoza, a da su prijave moguće na broj 099 487 6007. U radu sa selekcijom U9 Stepčiću će pomagati još jedan polaznik Nogometne Akademije HNS-a, Robert Dadić, također igrač seniora.

Updated: 02/07/2021 — 21:09