VIDEO | Predstavljanje trenera Škerjanca: “O Rudaru sam čuo sve najbolje”

Zoran Škerjanc – glavni trener

Jučer je na labinskom Gradskom stadionu i službeno predstavljen novi trener seniora Zoran Škerjanc. Bivši nogometaš Rijeke i Dinama jučer je pred kamerama RudarTV-a odgovorio na nekoliko pitanja novinara.

Nakon kratkog rezimiranje duge i uspješne igračke karijere, upitali smo trenera Škerjanca o najdražem treneru, najboljim suigračima i najboljim igračima protiv kojih je igrao, a usporedili smo i nogomet na Bliskom istoku gdje je radio u više navrata, s ovim „našim“.

„U Labin me privuklo to što sam čuo sve najbolje o Rudaru. Da je klub sređen, da ima dobre igrače…Nadam se da će igrački kadar ostati isti, ali opet, svatko sebi traži sreću. Ne znam kako će izgledati kadar, ali spremni smo raditi“, rekao je kratko trener Škerjanc.

Na kraju smo porazgovarali i o stilu igre kojeg gaji kao trener. Što je sve rekao novi trener Rudara u kratkom videu, pogledajte u nastavku.

OTIŠLA BRAĆA GOLIĆ

Danas su odlazak iz Labina potvrdila braća Golić, Ivan i David. Ivan je u labinski Rudar stigao u srpnju 2019. godine, a njegov mlađi brat David godinu dana kasnije. Obojica su ostavila pozitivan trag u Rudaru, a svojim ponašanjem su na odlasku zaslužili samo „hvala“ i kovarski „sretno“!

Updated: 30/06/2021 — 10:59