Rudari uvjerljivi protiv Karlovca, Stepčić dvostruki strijelac

Karlovčani se trenutno nalaze pri dnu Treće HNL Sjever, ali su njihove ambicije visoke što je pokazao zimski prijelazni rok, a i činjenica da su s 3:1 pobijedili Uljanika u utorak, a jučer 1:0 Novigrada, stabilne zapadne trećeligaše.

Večeras ih je labinski Rudar pobijedio apsolutno zasluženo te rastužili, ali ne pretjerano, karlovačke Gademze, navijače trećeligaša koji su došli do Medulina. Trener Peruško mora biti zadovoljan prezentiranim, pogotovo kad se zna da je iza njih jučer naporna utakmica protiv jakog Jaruna.

Čovjek odluke večeras bio je Valentino Stepčić. Ušao je u drugom poluvremenu, a već u 50. minuti koristi lijepu loptu Ivana Golića i poentira u suprotni kut za 1:0. Desetak minuta kasnije majstorija u šesnaestercu, tijelom je izbacio čuvara i lijevom nogom pogađa za 2:0.

Sudjelovao je Stepčić i u golu za 3:0 kada je poslao loptu na stranu za Kristiana Bembića koji prolazi po boku i idealnom povratnom loptom pronalazi Davida Golića koji postavlja konačnih 3:0. Rudar narednu utakmicu igra u utorak u 18 sati na Krimeji protiv Orijenta 1919.


RUDAR – KARLOVAC 1919 3:0 (0:0)

Strijelci: Valentino Stepčić (2), David Golić

RUDAR: Bulat, Kovačević, Dadić, Golić I., Načinović, Golić D., Miškulin, Urošević, Petrović, Rudan, Macan

Još su igrali: Vidović, Giljanović, Ivančić, Stepčić, Bembić, Krizmanić

Trener: Zoran Peruško

KARLOVAC 1919: Bermanec, Srpan, Joha, Prpić, Basar, Mićunović, Marinić, Olmo, Bagarić, Čakarić, Sušilović

Još su igrali: Pahanić, Paušić, Knezović, Stepinac, Kelava, Đukić, Ribar

Trener: Sreten Ćuk

Updated: 18/02/2021 — 21:08