Rudar u Slavoniji ipak u nedjelju 28. veljače

Povjerenik za natjecanje za nogometnog Kupa Hrvatske Josip Brezni, odredio je novi termin za odigravanja utakmice osmine finala između Oriolika i Rudara, za nedjelju 28. veljače ove godine u 13:00 sati u Oriovcu. Termin je prilagođen programskoj shemi Hrvatske nogometne televizije koja će raditi izravni TV prijenos utakmice.

Da podsjetimo, pobjednik ove utakmice igra u četvrfinalu protiv pobjednika susreta između Šibenika i Istre 1961, koji se igra na šibenskom Šubićevcu, u srijedu 24. veljače od 15:00 sati. Četvrtfinalni susret, prema prvotnom rasporedu, igrao bi se u Labinu ili Oriovcu u srijedu 3. ožujka ove godine od 15:00 sati, no i on u međuvremenu može biti izmijenjen, kako zbog rasporeda I HNL, tako i potreba HNTV-a, koja će također raditi izravni TV prijenos.

U pripremi za kup susrete Labinjani će odigrati četiri kontrolne utakmice. U nadolazeću subotu gostuju na Krku, kod istoimenog trećeligaša, da bi drugi tjedan odigrali dvije utakmice protiv trećeligaša iz skupine Središte. U srijedu 18. veljače u Taru ih očekuje sraz protiv zagrebačkog Jaruna, a dan kasnije u Medulinu protiv Karlovca 1919. U generalki, prije kup utakmice u Slavoniji, Rudar u utorak 23. veljače u 18:30 sati, u svojim Zelenicama, dočekuje riječkog drugoligaša Orijent 1919.

Updated: 11/02/2021 — 20:12