SUTRA OD 15 PROTIV NAPRIJEDA | Tino Licul: “Mislim da smo se počeli dizati”

Sutra s početkom u 15 sati na labinskom Gradskom stadionu u Zelenicama labinski Rudar dočekuje momčad Naprijeda. “Isprali” su Kovari glatki poraz u Crikvenici uvjerljivom i dominantnom pobjedom protiv Rovinja, a sada ih čeka nešto teži zadatak.

Naprijed nije Rovinj, u svojim redovima imaju igrače poput Andrića, Simanovića, Pašuld i Franka, koji su dokazane kvalitete na Kvarneru pa trener Strukan sa svojim nogometašima ne dolazi u Labin s bijelom zastavom.

Ipak, Labinjani su favoriti, potvrdio je to i trener Elvis Brajković za RudarTV, a branič Tino Licul koji je u odličnoj formi, poručio je: “Moramo ići na pobjedu, kao i u Pazinu u subotu. U Puli i Crikvenici se vidjelo da smo bili deset dana ‘out’, ali mislim da smo se počeli dizati i da možemo biti samo bolji.”

Susret započinje u srijedu, 18. studenog 2020. godine, u 15 sati, a suditi će ga Luka Milković s Viškova. Pomoćnici će mu biti Ivan Jakovac iz Mrkoplja te Nenad Marušić iz Rijeke. Četvrti sudac je Antonio Melnjak, također iz grada na Rječini dok će delegat Mirko Spećina doći iz svog Novigrada.

Updated: 17/11/2020 — 15:57