NAJAVA | Rudar-Inter II dio | Brajković: “Nadam se da možemo proći, makar kroz produžetke ili penale”

Nogometaši Rudara sutra od 16 sati na labinskom Gradskom stadionu igraju drugo poluvrijeme šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Intera iz Zaprešića. Podsjetimo, prije devet dana Labinjani su odigrali 0:0 u prvih 45 minuta u kojima su i promašili jedanaesterac.

Pokazali su tako Brajkovićevi nogometaši sebi, gledateljima, ali i protivniku da neće biti laka prepreka za zaprešićkog drugoligaša, iako trener Rudara očekuje još težih 45 minuta ovog utorka:

„Iskreno, očekujem drugačiju utakmicu. Mislim da su nas malo podcijenili i sastav je bio malo šareniji nego što bi možda bio da su znali koliko vrijedimo. Promatrao sam njihove utakmice u proteklo vrijeme, očekujem drugačiji sastav, ali to nama ne umanjuje šanse, igrat ćemo otvoreno, napadački te se nadamo da možemo proći, makar kroz produžetke ili penale“, rekao je Elvis Brajković za RudarTV.

„Bilo je loše vrijeme, ali dobro smo ušli u utakmicu, možda smo i bili bolji…U Labinu možemo svakog pobijediti“, rekao je između ostalog najbolji strijelac Kovara Ivan Macan. Labinska momčad u sjajnom ozračju dočekuje Inter, nakon dvije vezane pobjede u prvenstvu.

Kao i prvi dio, i nastavak će suditi Kastavac Vedran Jelenčić dok su Robi Kezele i Luka Pajić iz Rijeke ponovno pomoćnici. Četvrti sudac i ovog će puta biti Marin Rožman iz Rijeke odakle dolazi i delegat Milan Rukavina dok je kontrolor suđenja proslavljeni sudac Vlado Svilokos iz Siska.

Updated: 19/10/2020 — 21:16