Sutra Istra 1961 u Labinu: “Kad god dođu, to je posebna prigoda”

Sutra, u srijedu 02. rujna 2020. godine, na Gradskom stadionu u Labinu igra se prijateljska utakmica između domaćeg trećeligaša Rudara i prvoligaša Istre 1961. Utakmica je otvorena za javnost, ali se mole potencijalni gledatelji da na susret dođu s papirićem na kojem će pisati njihovo ime i prezime te kontakt broj.

Labinjani gotovo svake godine igraju protiv Istre 1961: „Kad god pulski prvoligaš dolazi u Labin, to je posebna prigoda. Sigurno će i dečkima biti motiv igrati protiv Istre 1961 koja stiže pokazati da vrijedi više nego što ljestvice Prve HNL pokazuje“, rekao je pomoćni trener Rudara Emil Lazarić pa dodao:

„Trenutno sa sigurnošću još ne možemo reći tko će nedostajati i zdravstveno stanje, ali je sigurno da u kadru neće biti Antona Bilića koji je u fazi oporavka. Utakmica će nam dobro doći da vidimo gdje smo u odnosu na jednu ozbiljnu momčad, a prema sadašnjem planu trenera Brajkovića, svi igrači bi trebali dobiti određenu minutažu, uključujući i povratnike u trenažni proces Krizmanića i Bembića.“

Obzirom da je trener Fausto Budicin tek nedavno sjeo na klupu Istre 1961, vjerojatno će u ovom susretu pokušati vidjeti neke od napadačkih mehanizama koji bi Puljanima osigurali ljepšu jesen.

Podsjetimo, sutra od 19 sati na Gradskom stadionu u Labinu – Rudar protiv Istre 1961. Za gledatelje je otvoren isključivo južni ulaz (kod policije), a cijena ulaznice je 20 kuna.

Updated: 01/09/2020 — 18:59