Seniori sutra protiv Grobničana: “Bit će teško, oni su konkurenti za prvo mjesto!”

Nogometaši Rudara će sutra, od 17 sati, na Čavlima odigrati treću utakmicu Treće HNL Zapad u novom prvenstvu. Prije toga, upisali su pobjede protiv Buja i Vinodola, a sjajan niz upotpunile su i prijateljska pobjeda protiv kombinirane Istre 1961 i kup slavlje protiv Primorca iz Biograda na Moru.

Međutim, svi su složni da ih sutra čeka veoma teška utakmica, poznavajući okolnosti. A one govore da su Labinjani podosta umorni te da ne mogu koristiti usluge veznjaka Luke Miškulina kojem je u jednom od snažnih duela s Vinodolcima pukla kost u stopalu te Kristiana Bembića koji je morao u samoizolaciju zbog nastupa na juniorskoj utakmici.

Upitan je nastup još nekih igrača, ali Labinjani su optimistični. Leon Petrović je dao izjavu nakon dva pogotka momčadi Primorca iz Biograda na Moru, a onda je rekao: „Oni su konkurenti za prvo mjesto, bit će teško, znamo što nam je cilj i idemo na pobjedu.“

Trener Brajković nije bio oduševljen igrom svoje momčadi, ali je priznao kako je i protivnik bio izrazito kvalitetan te je najavio susret protiv snažnog Grobničana na sljedećem videu za Rudar TV.

Delegat susreta je Neven Jadreško iz Štinjana, a dame u sudačkoj odori dijeliti će pravdu – Sabina Bolić sa zviždaljkom te Maja Petravić i Ivona Pejić na linijama uz asistenciju četvrtog suca Ivana Šantića.

Updated: 11/09/2020 — 12:51