NAJAVA | Subota, 18:00 | Rudar-Vinodol | “Oni su iskusna momčad i tradicionalno dobri u Labinu, ali naravno da idemo po tri boda!”

Nogometaši Rudara sutra će, od 18 sati, na Gradskom stadionu u Labinu dočekati sportske rivale iz Novog Vinodolskog. Momčad Vinodola ove je godine jedna od najboljih u ligi te je jasno da u Labin stižu neki zaista sjajni igrači.

Marijan i Željko Tomić, Neven Čuturilo i dojučerašnji Kovar Sanjin Grbac garancija su visokih ambicija Vinodola kojeg treba shvatiti itekako ozbiljno, bez obzira na odlične igre labinskih nogometaša u proteklo vrijeme.

Protiv Buja iskazao se Ivan Macan: „Bio sam raspoložen, ali to je plod igre cijele momčadi i rada stručnog stožera na čelu s trenerom. Protiv Vinodola očekujem tešku utakmicu, oni su iskusna momčad, ali igramo na domaćem terenu i naravno da idemo na tri boda“, rekao je popularni „Macko“ za RudarTV, a svoje viđenje sutrašnjeg susreta dao je i sportski direktor kluba Nedjeljko Josipović:

„Momčad Vinodola jako dobro poznajemo, to su naši stari sportski prijatelji i rivali, a uvijek dobro odigraju u Labinu pa znamo da će biti teško. Nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz“, rekao je između ostalog Josipović za RudarTV.

Utakmicu koja započinje u subotu od 18 sati (sat kasnije od ostalih) sudi Tomislav Bionda iz Zaprešića, a pomoćnici će mu biti Dominik Benković i Marko Rašić, obojica iz Zagreba. Tin Debogović je četvrti sudac, a Željko Tulić odradit će posao delegata.

Updated: 04/09/2020 — 7:31