Rudarova najmlađa selekcija sudjelovala na Adria Oil Rispect Cupu

Naši najmlađi nogometaši, članovi U9 selekcije, u subotu su nastupali na fantastično organiziranom turniru Adria Oil Rispect Cup 2018 koji se odigrao na izrazito raritetnoj lokaciji. Naime, dvorane u riječkom Sportskom centru Srdoči nalaze se duboko ukopane ispod zemlje, a kompleks je ostavio bez riječi i trenere i najmlađe.

Naši su momci, osim besprijekornog ponašanja, pokazali i na terenu da zaslužuju biti članovi našeg kluba. Naime, u prvom su susretu izrazito nesretno poraženi 1:2 od Zameta nakon vodstva, a u drugom susretu je od njih bila bolja jednu, „bijelu“, momčad velikana Rijeke. Susret koji je odlučivao o nastavku natjecanja igrao se protiv Rječine gdje su naši mali nogometaši rano primili pogodak, a onda kao da su se „naljutili“ jer je isti bio dvojben pa su s tri pogotka osigurali pobjedu i četvrtfinale, obzirom da su prolazile i dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Nažalost, u četvrtfinalu je ždrijeb ponovno nanio momčad Rijeke, ovaj puta „plavu“, koja je slavila s 0:3. Bez obzira na to, trener Alen Rašuo ima zašto biti zadovoljan igrom svojih igrača, a nastupali su Mario Miletić, Alessio Grižančić, Irvin Mrkaljević, Entoni Radić, Dario Barišić, Dino Milošević, Rajan Šehić, Rean Baćac, Andrej Đokić, Leon Kiršić i Moris Škopac.

FOTOGALERIJA

Updated: 13/03/2018 — 13:44