Rudar dominirao protiv Bleda, ali pobjedu su odnijeli Slovenci

Ivan Macan – danas nije htjela u gol

Susret Rudara i Bleda, ambicioznog slovenskog trećeligaša, danas je započeo nesvakidašnjom situacijom. Naime, već u 17. minuti Pavlić igra rukom van šesnaesterca, sudac Buvinić ga opravdano isključuje, ali iz redova slovenske momčadi sugeriraju sucu kako odstranjivanje vratara Rudara nikome neće pomoći u ovom prijateljskom susretu, pa Pavlić ostaje na golu.

Dvije minute kasnije Manuel Perković trese gredu slovenskog gola, a u 20. Pašić bježi po lijevoj strani i pogađa suprotni kut za 0:1 Bleda. U 28. minuti ponovno je Perković u “žiži” događanja, ali ovaj puta promašuje “mrtvu” šansu – točnije, brani mu gostujući vratar.

U 43. minuti mogao je Ivan Macan poravnati rezultat, ali je reagirao loše u izrazito izglednoj situaciji pred golom Bleda. I u nastavku “opsada gola” Bleda, ali pogodaka nije bilo.

Macan je bio u odličnoj prigodi, kao i Hasanbegović, ali je vratar Slovenaca Peruško bio izrazito raspoložen, a ono što je obranio Dinu Radetiću glavom spada u rubriku “vjerovali ili ne”. Do gola je mogao i mladi Karlo Kozić, ali njegov dobar udarac nije pronašao put do mreže.


UMAG – Igralište br. 4

KONTROLNA NOGOMETNA UTAKMICA – SUDAC: Marin Buvinić (Umag)

RUDAR – BLED 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Pašić 20′

RUDAR: Pavlić, Licul, Hasanbegović, Kurtić, Dadić, Maksenčuk, Jašarević, Radetić, Juričić, Perković, Macan

Još su igrali: Blažina, Bilić, Kozić, Načinović Ar., Mehić, Bembić, Fejzić

BLED: Peruško, Đukić, Fermišek, Varl, Križaj, Udrih, Grošić, Pašić, Stanko, Trelc, Zajšek

Još su igrali: Škrjanec, Vasiloski, Bergin, Vukić, Skenderović

Updated: 03/03/2018 — 19:13