Rudar doveo dva talentirana mladića na posudbu!

Večeras su u klupskim prostorijama predstavljena nova dva igrača NK Rudar koja dolaze na posudbu iz više rangiranih klubova. Kako su odmah i registrirana za naš klub, imaju pravo nastupa u prvom proljetnom kolu pa ne treba dvojiti da se trener Zoran Peruško sada osjeća znatno mirnije.

Iz Istre 1961 na posudbu dolazi Dino Radetić, 20-godišnji desni branič koji je dosad branio boje prvoligaškog sastava juniora koje vodi labinski trener Valdi Šumberac. Zanimljivo, otkad je 2010. stigao iz matičnog Štinjana, Radetić je bio kapetan najprije kadeta, a sad i juniora momčadi s Drosine, što dovoljno govori o kakvom se pozitivnom karakteru radi.

Manuel Perković dolazi na posudbu iz drugoligaša Novigrada. Kao “dijete” Rovinja je još kao tinejdžer oduševljavao u dresu seniora kluba koje je tada vodio današnji trener Rudara Zoran Peruško, nakon čega 21-godišnji veznjak odlazi u njemački Pfullendorf iz kojeg se prošlog ljeta vratio u Istru, ali u redove drugoligaša Novigrada. Kako je na sjeverozapad Istre ove zime pristigao dvocifren broj igrača, Perković će se kroz kovarski dres pokušati nametnuti stručnim osobama u Novigradu.

I tako odličnu atmosferu pred večerašnji trening dodatno je popravio Adnan Hasanbegović koji je, sretan zbog toga što je ipak uspio i službeno postati igračem Rudara, svlačionicu počastio tekućim poklonom što je, naravno, naišlo na veliko odobravanje preostalih igrača…

   Manuel Perković i Dino Radetić – ovog proljeća biti će Kovari!

Updated: 16/02/2018 — 20:40