Novi visoki poraz Rudara

Teško je vjerovati kako je Igor Juričić “slučajno” dobio treći žuti karton u srijedu protiv HAŠK-a u Labinu, a već je to bila svojevrsna “izjava” labinskog trećeligaša kako će u Jastrebarsko, samo da nedjelja brže prođe. 

Nažalost, protiv momčadi kao što je Vinogradar i kompletni i odlučni teško mogu parirati, kamoli ovako. Momčad Stjepana Gomerca imala je jedanaesterac već u trećoj minuti kojeg je obranio Pavlić, a onda je labinski golman do predaha, uz dvije lopte u svojoj mreži, “skinuo” nekoliko opasnih situacija.

Dojam je da je Rudar ovaj poraz prežalio već odavno, a da sada slijedi “mobilizacija” kako bi Vrbovec sljedeće subote Labin napustio poražen. U tom slučaju, ovaj će poraz postati još beznačajniji jer će iz Jastrebarskog bodove uzeti rijetki.


JASTREBARSKO – SC Vojarna – Gledatelja: 200

VINOGRADAR – RUDAR 5:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Prijić 14′, 2:0 Bagarić 31′, 3:0 Šćrbec 60′, 4:0 Prijić 69′, 5:0 Prijić 82′-11m

Žuti kartoni: Makić (Rudar)

VINOGRADAR: Bašić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Terzić, Prijić, Šćrbec, Ptiček (od 55. Vukić), Medić, Miličević (od 68. Kovačić), Filipović (od 46. Mislimi)

Trener: Stjepan Gomerac

RUDAR: Pavlić, Škopac, Šurković (od 56. Bembić), Čudić, Macan, Jokić (od 77. Topić), Licul, Ivanović (od 79. Fejzić), Kurtić, Makić, Maksenčuk

Trener: Franko Čupić

Updated: 01/10/2017 — 19:05