Novi uvjerljiv poraz seniora u gostima, Čupić podnio ostavku

Franko Čupić

Nogometaši Rudara iza sebe imaju, sve u svemu, uspješnih deset kola, ali ovo je treće gostovanje na kojem su poraženi bez “ispaljenog metka”, što je rezultiralo impulzivnom odlukom trenera Franka Čupića.

“Podnosim ostavku na mjesto trenera NK Rudar. Razlog je taj što me momčad više ne prati u mojim zahtjevnima i vidim da je došlo vrijeme za rastanak”, obavijestio je javnost sada već bivši trener Rudara o promjeni u svlačionici.

Inače, Udarnik je već u prvom dijelu riješio pitanje pobjednika, a ionako izostancima “prošarana” momčad Rudara nije izgledala nimalo opasno prema protivničkim vratima pa na kraju 3:0 i nije toliko loše.

Nakon susreta pozvali smo predsjednika Rudara Remza Zalihića koji ostavku trenera komentira: „Razumijem Čupića, nije navikao gubiti s velikom razlikom, no ostavke se podnose iz puno razloga, a jedan od njih je i – da se povuku.”


KURILOVEC – Mjesni stadion – Gledatelja: 150

TREĆA HNL ZAPAD – 10.KOLO – Sudac: Dragan Čutura  (Petrinja)

UDARNIK – RUDAR 3:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Brajko 26′, 2:0 Džaja 40′, 3:0 Brajko 47′

Žuti kartoni: Kovačić (Udarnik) Jokić, Načinović (Rudar)

UDARNIK: Kranjčec, Šarić (od 77. Šoštarec), Čunčić, Kovačić (od 62. Pralas), Brajko, Krsnik, Hodak, Kelava (od 54. Karamatić), Čolić, Grdenić, Džaja

Trener: Damir Biškup

RUDAR: Pavlić, Topić (od 70. Makić), Načinović, Marić, Škopac (od 69. Fejzić), Čudić (od 67. Načinović), Macan, Bembić, Licul, Maksenčuk, Jokić

Trener: Franko Čupić

Updated: 14/10/2017 — 18:29