Josip Maksenčuk pogodio zlata vrijednu pobjedu!

Pobjeda je danas Rudaru bila veliki imperativ. Osjetilo se to i na igri, odnosno grču koji ih je pratio svih 90 minuta, a sva je sreća da su gosti bili potpuno sterilni te da nisu opasno prijetili.

Trenutak odluke dogodio se u 30. minuti kada Josip Maksenčuk prima jednu povratnu loptu od Ivana Macana i efektnim udarcem s desetak metara gađa suprotni kut za 1:0. Osim toga, utakmica je bila borbena i čvrsta, a vrijedne spomena su tek dvije prigode.

Gosti su mogli do gola u 59. minuti kada na drugoj vratnici Soldo ostaje sam, ali mu Pavlić “ulazi” u šut, a Rudari su imali opasnu kontru pred sam kraj utakmice, ali su gosti loptu Bembića za Macana “očistili” na vrijeme.

LUNATICSI OPRAVDALI IME?!

Dvadesetak pripadnika navijačke skupine Lunaticsi bili su prvi veliki izazov zaštitarskoj službi u ovoj sezoni, kada su u pitanju domaćinski susreti Rudara. Naime, najprije su momci iz glavnog grada vidno došli u “društvu alkohola”, pa kada im nije na račun toga dozvoljen ulazak na stadion, pokušali su preskakati ogradu nakon čega je uslijedilo bacanje baklji u teren, a cijeli je nastup “nagrađen” dolaskom jakih snaga MUP-a.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 100

TREĆA HNL ZAPAD – 13. KOLO – Sudac: Marko Cvijović (Rijeka)

RUDAR – VRAPČE 1:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Maksenčuk 30′

Žuti kartoni: Načinović, Pavlić (Rudar), Kovač (Vrapče)

RUDAR: Pavlić, Načinović, Škopac, Čudić, Macan, Bembić (od 88. Ivanović), Licul (od 32. Fejzić), Kurtić, Makić, Maksenčuk, Jokić (od 80. Belo)

Trener: Franko Čupić

VRAPČE: Kovač, Vrbat, Salopek, Vukadin, Soldo, Musić, Bektaši (od 46. Fajdiga), Vinčić (od 62. Plojović-Beriša), Abazi (od 68. Galić), Radanović, Kižlin

Trener: Željko Radišić

FOTOGALERIJA

Updated: 28/10/2017 — 18:44