Čupić: Najviše je pomogao čarobni napitak, nema drugog logičnog objašnjenja

Franko Čupić (FOTO: Erika Mohorović)

Treće kolo Treće HNL Zapad donosi novi istarski derbi. U nedjelju će od 17:00 na labinskom gradskom stadionu gostovati porečki Jadran te se očekuje veliki broj gledatelja jer bi kiša u nedjelju trebala prestati.

No, jedno je sigurno, teren će biti natopljen i mokar, a temperatura idealna za igru – Istramet predviđa 19° celzijevih. U derbiju neće biti Viktora Marića, veznjaka Rudara koji je “pocrvenio” u Pazinu dok bi gosti trebali doći kompletni.

Ne treba čuditi da je trener Rudara Franko Čupić dobro raspoložen, i odmah je iskoristio priliku da začepi usta zlobnicima: “Spremili smo se odlično za Pazin, to je istina, ali najviše je pomogao onaj specijalni napitak. Kao momčad koja je protiv Zagorca jedva stajala na nogama, u Pazinu smo izdržali 48 minuta sa igračem manje i s time da smo protivnika stisnuli sa desetoricom zadnjih 15 minuta. Obzirom na stručnjake koji su protekle subote tvrdili da nismo fizički spremni, jedino logično objašnjenje je čarobni napitak”, ironičan je bio Čupić.

“Nema tajni između nas, dobro poznajem njihovu momčad i samo budala ne bi respektirala Jadran sa ovim kadrom, bez obzira na bodove. Imaju pregršt kvalitetnih igrača i svjesni smo da će svako opuštanje vrlo vjerojatno biti kažnjeno. Moramo biti koncentrirani i disciplinirani 90 minuta te dati maksimum da iz Labin bodovi više ne odlaze.”

RUDAR | 4-3-3 | Pavlić – Licul, Kurtić, Načinović, Makić – Šurković, Čudić, Škopac –Juričić, Macan, Jokić

Suci utakmice: Dario CIKOJEVIĆ, Davor KOLAREVIĆ, Mile VARIVODA, Dominik BUJAN

Delegat: SOBOL

LJESTVICA III HNL ZAPAD NAKON 3. KOLA

Updated: 01/09/2017 — 12:55