Bilić uspješno operiran u Matuljima, sada je na redu šestotjedni oporavak

Anton Bilić – 16.01.1998

NK Rudar konstantno se trudi dokazati da je “tu” za svoje igrače. Nažalost, ovog ljeta ukazala se još jedna prigoda kada je na jednom treningu bol “probola” mladog braniča Antona Bilića, a rendgen pokazao je slomljenu petu metatarzalnu kost koja se nalazi u stopalu.

Zbog toga, nakon mjesec dana “štaka”, danas je u specijalnoj bolnici “Dr. Nemec” uspješno operiran 19-godišnji senior našeg kluba: “Na štakama sam već gotovo mjesec dana i zaista sam se umorio. Operacija je prošla super, osjećam se dobro i sada mi preostaje novih šest tjedana hoda uz pomagalo nakon čega ide kontrola i daljnje upute doktora.” 

Anton Bilić u dresu Rijeke

Podsjetimo, Bilić je u Rudaru počeo karijeru 2006. godine, kao osmogodišnjak, da bi 2013. godine otišao u HNK Rijeku gdje je i potpisao stipendijski ugovor. U matični klub vraća se u veljači 2016. godine. Danas se javio raspoložen i objasnio kako će iz bolnice u Matuljima biti otpušten sutra. NK Rudar i ovim se putem zahvaljuje na profesionalnoj obradi našeg igrača u klinici Dr. Nemeca, a Antonu želimo što brži i kvalitetniji oporavak.

Updated: 05/09/2017 — 21:51