Nogometaši i stručni stožer Rudara pobjedu za vrh posvetili predsjedniku Zalihiću

Trener Franko Čupić

Nogometaši Rudara minimalno su pobijedili danas blijedi Nehaj koji je parirao tek jedno poluvrijeme koje je bilo odlično po gledatelje. Odmah po završetku utakmice iz svlačionice Rudara stigla je poruka kako ovu pobjedu, koja im je donijela vrh ljestvice, posvećuju predsjedniku Remzu Zalihiću koji je trenutno hospitaliziran u Puli.

Prvi dio bio je odličan za gledatelje. Već u četvrtoj minuti Bajramović šutira pored gola, a dvije minute kasnije Baričević dvaput sjajno brani udarce glavama Načinovića i Munjasa. U 27. minuti Juričić je prošao po desnoj strani, a Macan loše reagira u odličnoj situaciji u sredini.

Sedam minuta kasnije vodnjanski napadač trese vratnicu sa deset metara nakon što se oslobodio čuvara. Bajramović je sjajnu prigodu imao u 35. minuti, ali mu Vozila brani „zicer“, da bi tri minute kasnije Igor Juričić se sjurio prema šesnaestercu Senjana, a onda sa 16 metara pogodio u rašlje za 1:0.

Nastavak je donio potpunu dominaciju Rudara jer su gosti postali fizički inferiorni, ali jedinu pravu prigodu promašio je iz blizine nakon gužve Edis Kurtić u 69. minuti.

LABIN – Gradski stadion – Gledatelja 150

RUDAR – NEHAJ 1:0 (1:0)

Strijelac: 1:0 Juričić 38′

RUDAR: Vozila, Načinović, Munjas, Škopac, Čudić (od 76. Šepić), Macan (od 89. Fejzić), Juričić, Licul, Ivanović (od 90. Belo), Kurtić, Maksenčuk

NEHAJ: Baričević, Pejanović, Babić, Ćaćić, Savić, Lopac, Pejić (od 10. Glavičić), Bajramović (od 65. Hodak), Vukelić (od 88. Prpić M.), Prpić P., Tomac

Updated: 18/03/2017 — 18:53