Pobjeda nad Lošinjanima u Nedešćini

Načeo mrežu gostiju – Antonio Načinović

Ofenzivno usmjerenu trening-utakmicu odigrali su dvije prvoplasirane momčadi MŽNL NS Rijeka u jesenskom dijelu. Lošinjani su u Nedešćinu stigli oslabljeni pa je Rudar slavio u susretu sa dva preokreta.

U sedmoj minuti Antonio Načinović je iz „slobodnjaka“ sa 18 metara pogodio za 1:0, a četiri minute kasnije Ervin Čudić pogađa na povratnu loptu Antonia Stepčića za 2:0.

Ipak, do predaha gosti smanjuju preko Mrvca kojeg je poslužio Belobrajdić nakon što je oteo loptu zaigranom domaćem vrataru Vozili. Preokret gostiju uslijedio je u prvih pet minuta drugog dijela.

Najprije Antoninić poravnava nakon greške Licula, a onda Kauzlarić eurogolom sa 20 metara dovodi goste u vodstvo. Novi egal donosi Udović autogolom nakon centaršuta Carla Škopca, a na 4:3 postavlja Ivan Macan iz jedanaesterca nakon što je prethodno udarac Načinovića glavom zaustavio Erceg.

Točku na „i“ postavio je Škopac glavom nakon lijepog centaršuta Edia Topića sa lijeve strane. Kovari sljedeću provjeru imaju već sutra kada putuju na Cres.

 

NEDEŠĆINA – Mjesno igralište – Gledatelja 50

RUDAR – LOŠINJ 5:3 (2:1)

Strijelci: 1:0 Načinović 7′, 2:0 Čudić 11′, 2:1 Mrvac 30′, 2:2 Antoninić 48′, 2:3 Kauzlarić 51′, 3:3 Udović (ag) 53′, 4:3 Macan 63′-11m, 5:3 Škopac 90′

 

RUDAR: Vozila, Licul, Mehić, Munjas, Načinović, Šepić, Čudić, Stepčić, Škopac, Ivanović, Macan

Još su igrali: Maksenčuk, Belo, Topić, Blažina, Fejzić

LOŠINJ: Popović, Kauzlarić, Erceg, Udović, Abramov, Belobrajdić, Fatić, Tomić, Šepuka, Antoninić, Mrvac

Updated: 18/02/2017 — 19:06