Sudac Vučinić pojačao žal za propuštenim prigodama

Nogometaši Rudara danas su poraženi na gostovanju kod Cresa. Iako su i sami velikim dijelom krivci, zbog loše realizacije, što nisu u trenutku primljenog pogotka vodili s nekoliko golova razlike, teško je iz izvještaja izostaviti “doprinos” suca Vučinića. Prvi dio protekao je u dominaciji Rudara dok domaćin nije uspio niti zaprijetiti Vozili. U trećoj minuti Škopac odlično vidi Čudića koji sa 12 metara malo iskosa, iako u mat situaciji, loptu šalje preko gola.

Druga i posljednja prigoda u prvom poluvremenu dogodila se u 22. minuti. Ivanović je maestralno uposlio Juričića, ali Inić spašava Cres „čišćenjem“ lopte u korner.

U 60. minuti Škopac upošljava Čudića koji oklijeva pa prigoda odlazi u nepovrat. Tri minute kasnije Cresani imaju odličnu prigodu; Cianci s lijevog boka povratnom loptom pronalazi Mancea čiji udarac sjajno brani Vozila.

U 66. prvi put „luduju“ gosti. Ivanović je srušen u domaćem šesnaestercu, ali Vučinić ne pokazuje na bijelu točku. Na novu prigodu čekalo se samo tri minute, Juričić  je idealno uposlio Čudića, ali ovaj ne uspijeva prevariti iskusnog Zmajlu.

I onda, kazna za promašaje. S lijeve strane ubacio je Francetić u 74. minuti, a Željko Žarić mirno plasirao loptu u mrežu za 1:0. No, samo minutu kasnije, dosta očito Mance prima loptu rukama u šesnaestercu, a Vučinić još jedan pogađa goste „u živac“.

Nakon toga gosti pokušavaju svim silama, a kada je u 87. minuti drugi puta igrača Cresa pogodila lopta u ruku, barem prema mišljenju gostiju, „požutio“ je jedan od smirenijih, kapetan Juričić zbog prigovora sucu Vučiniću.

CRES – Igralište Dari – Gledatelja 80

CRES-RUDAR 1:0

Strijelac: 1:0 Žarić 74′

 

CRES: Zmajla, Brnić (od 46. Francetić), Štemberger (od 46. Kovačić), Inić, Nikolić (od 61. Petrović A.), Cianci (od 90. Martuslović), Zubović T., Žarić, Mance, Omerović, Kučinić

RUDAR: Vozila, Bilić, Čudić, Škopac, Licul, Juričić, Ivanović (od 79. Fejzić), Černjul, Kurtić, Mehić, Maksenčuk (od 50. Šepić)

Updated: 24/09/2016 — 19:09