Kovari ostali bez boda u 74 minuti

Seniorska momčad je u utakmici 18.kola prvenstva 3.NL NS Rijeka, odigranoj u Novom Vinodolskom na igralištu Bahalin,  poražena od  domaćina NK Vinodol, rezultatom 1:0. Drugi je to poraz zaredom, a naši dečki su u zadnje četiri utakmice osvojili tek dva boda. Dojam je da je naša ekipa danas zaslužila više. Bila je to izjednačena  utakmica gdje ponovno neke naše prilike napadači nisu uspjeli realizirati, dok domaćin je i to preko Buršića koji je u 74.minuti nakon jednog centaršuta,  ostao sam na drugoj stativi i postigao jedini zgoditak na današnjoj utakmici. Kao što je i navedeno ranije Kovari su prijetili preko Macana dva puta, te Juričića i Salihovića, ali bezuspješno. Nakon ovog poraza Kovarima “bježi” sredina tablice, a slijedeće kolo u Labin dolazi još jedan protivnik iz “top tri”, lider prvenstva NK Rovinj. Utakmica započinje u 17:00 sati, a prije te utakmice nogometaši Rudara morati će odraditi i kolo Kupa NSŽI koje je na rasporedu u utorak, 02.04. u 17:30 sati u Banjolama protiv istoimene momčadi.

3. NL – Zapad / Novi Vinodolski – Bahalin – Gledatelja 100

NK VINODOL – NK RUDAR   1:0 (0:0)  

Sudac: Ivan Šantić , Pomoćni suci: Sandro Miličković i Mario Prpić

Strijelac: 1:0 Buršić 74’ 

Opomene: Juričić, Kurtić,  (Rudar)

NK VINODOL: Kramer, Travaglia, Rubčić (84’ Mađovski), Barac, Mazzarolli, Filipović, Buršić (84’ Buljat A.), Bogdanić, Tomić, Peričić M. (59’ Brdar), Ugrinović N. (70’ Tonković)

Trener: I. Baričević

NK RUDAR : Blažina, Načinović A.,Božičević, Golja, Martić (77’ Bilić), Macan, Juričić, Licul, Karić, Kurtić, Salihović (od 82’ Čenaj) 

Trener: F. Čupić

Updated: 31/03/2024 — 0:32