PAZINKA STIŽE U LABIN: “To je odlična i kompaktna ekipa koja je već puno pokazala u ovoj sezoni!”

Sutra, s početkom u 16:30 sati, nogometaši Rudar Trans Eura igraju istarski derbi na svom terenu protiv Pazinke. Pazinjani predvođeni bivšim trenerom Labinjana Elvisom Brajkovićem i pomoćnikom Emilom Lazarićem, u Labin stižu osokoljeni fantastičnim rezultatima ove sezone.

Lorenzo Boucaux, mladi je vezni igrač pulskoga prvoligaša koji je ovoga ljeta stigao u Labin, a svojim je predstavama do sada zadobio simpatije zahtjevne labinske publike. “Pazinka je odlična i kompaktna ekipa koja je već puno pokazala u ovoj sezoni i svakako je težak protivnik. No, s druge strane smatram da smo mi jako kvalitetna ekipa i pokazali smo da se ne bojimo izazova. Biti će to jako borbena i zahtjevna utakmica, ali vjerujem da će sva tri boda ostati na Zelenicama“, Lorenzova je želja pred lokalni derbi.

Rudar Trans Euro susret dočekuje s 25 bodova, šest manje od Pazinke koja je u prošlom kolu s 3:0 porazila Krk. Podsjetimo, Kovari su u protekla dva kola bili bolji takmaci od Vinodola i Buja, ali su osvojili samo bod.

Susret koji na labinskom Gradskom stadionu Zelenice započinje u 16:30, prenosi na svom Youtube kanalu tvrtka Sempre Qui, a arbitrirati će je Matej Bezelj iz Pule. Pomoćnici će biti Daniel Starčević, također iz Pule te Ivan Šantić s Kastva. Delegat je Jakob Bičvić iz Tara.


Updated: 08/04/2022 — 19:30