Rudar Trans Euro uvjerljiv protiv susjeda, raspucana večer Valentina Stepčića

Ciljano su oba trenera danas dogovorila utakmicu između Rudara Trans Euro i nedešćanskog Jedinstva Omladinac. Gosti su vjerojatno htjeli odraditi naporan trening te pritom što više prokušati obrambenu postavku, a domaćinu je bilo potrebno slavlje za samopouzdanje, jer bez obzira na solidne igre tijekom priprema, slast pobjede još u 2022. do večeras nisu okusili.

Rezultat zvuči puno, ali on je plod umora gostujućih nogometaša koji su se dobro držali prvih 20 minuta, iako je u tom periodu Ivan Macan lijepo pogodio iz voleja suprotnu malu mrežicu, a promašio je i jedanaesterac.

No, imali su Nedešćani u tom periodu ‘zicer’ – najprije je Khudoyberdiev snažno šutirao, a Macan obranio, da bi odbijanac koji je stigao do Didića na putu prema golu blokirala obrana Labinjana. Do predaha Kovari su iz dva kornera povisili svoju prednost u prvih pola sata, a onda je krenuo ‘show’ Valentina Stepčića koji je susret završio s pet postignutih golova.


LABIN – Stadion Zelenice – PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA

RUDAR TRANS EURO – JEDINSTVO OMLADINAC 9:0 (4:0)

Strijelci: 1:0 Macan 13′, 2:0 Kurtić 21′, 3:0 Načinović 29′, 4:0 Stepčić 40′, 5:0 Stepčić 51′, 6:0 Stepčić 63′, 7:0 Stepčić 81′, 8:0 Macan 84′, 9:0 Stepčić 87′

RUDAR TRANS EURO: Macan T., Načinović, Golja, Van Wey, Kurtić, Boucaux, Macan I., Karić, Juričić, Giljanović, Stepčić

Još su igrali: Blažina, Kos, Hrvat, Božičević, Celić

Trener: Roberto Paliska

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Pajković, Pavinčić, Khudoyberdiev, Knapić M., Bembić, Bugarin, Benazić, Martić, Didić, Alić

Još su igrali: Rajković, Verbanac, Bojkić, Radovac, Franković,  Načinović, Mahmutović

Trener: Dino Černjul

Updated: 24/02/2022 — 22:27