ŠOK U ZELENICAMA: Zalihić najavio odlazak sa funkcije predsjednika, možda i potpuno napuštanje Rudara

“Već tri mjeseca vodim klub iz bolesničke postelje. To je prouzročilo i malu krizu, po prvi put smo bili dužni dvije plaće. Uspio sam to sanirati, danas ide i plaća za prosinac, ali ja definitivno ovakvog zdravstvenog stanja ne mogu dalje. Devet godina sam na čelu, ušao sam u 600 tisuća duga, a danas smo u plusu“, započeo je Zalihić svoje emotivno izlaganje pa nastavio, dojam je, pomalo razočaran okolnostima:

„Sve to dok su neki klubovi i njihovi sponzori imali vjetar u leđa mi i naši smo imali orkan u prsa. Navesti ću samo slučajeve Gas Oila i Trans Eura. Za sad dalje neću, a imam puno toga javno pitati. Imam dovoljno sijedih u glavi da znam zbrojiti dva i dva“, poručuje predsjednik Rudara Trans Euro.

„Odluka će pasti u narednih mjesec dana. Rješenje i novi predsjednik postoji samo je pitanje hoće li dobiti podršku tamo gdje treba. Klub predugo funkcionira na tekovinama i mom velikom prijateljstvu s Tuliom Demetlikom,  ali dalje neće ići, ako se svi ne ekipiramo“, kaže Zalihić pa oštro završava:

„Da se razumijemo, ne želim kozmetičke promjene. Ne želim predsjednika kojeg ću slati u Spar po burek. Ponavljam, rješenje postoji, a ja sam se spreman pomoći. Ali, da sam vučem, to je obzirom na moje zdravlje nemoguća misija“, zaključio je Zalihić.

Updated: 18/01/2022 — 10:13