Kovari krenuli u pripreme, stiže Amerikanac Blow

Nogometaši Rudar Trans Euro danas su na igralištu u Nedešćini započeli pripreme za novu proljetnu polusezonu. Novi trener Roberto Paliska poveo je vidno dobro raspoložene mlade nogometaše u nove izazove. Na prozivci je bilo 19 igrača, od čega dva u ‘civilu’, virozni Edis Kurtić i ozlijeđeni Tino Licul, ali i uz šest opravdano izostalih.

U rubrici odlasci su Luka Ban i Srđan Pavlović u odnosu na jesenski dio sezone, a novaci u kadru su Mladen Božičević i Evan Blowa. Potonji je 23-godišnji Amerikanac koji je dosad igrao u SAD, a radi se o ljevaku koji igra na sve tri ofenzivne pozicije u vrhu napada.

Evan Blow (krajnje desno)

Pripreme će Kovari ipak odraditi u Labinu, a dogovorene su i sve pripremne utakmice, sve u subote i sve u gostima. Prve dvije provjere trebale bi biti protiv juniora Rijeka pa Istre 1961, 29. siječnja te 05. veljače da bi sedam dana kasnije protivnik bio četvrtoligaš Veli Vrh.

Labinjani 19. veljače igraju protiv Grobničana, a sedam dana kasnije gostuju u Medulinu kod tamošnjeg lidera Četvrte NL NS Rijeka, što je i generalka pred početak prvenstva i dolaska Krka u Zelenice.

Updated: 22/01/2022 — 18:13