Zoran Škerjanec više nije trener Rudara Trans Euro

Zoran Škerjanec više nije trener NK Rudar Trans Euro. Epilog je to sinoćnjeg kratkog razgovora ovog riječkog trenera sa sportskim direktorom Nedjeljkom Josipovićem i predsjednikom labinskog trećeligaša Remzom Zalihićem.

Prvi čovjek Kovara nije bio rječit, očito je da mu se uz bolest koja ga je mjesec dana prikovala za bolesničku postelju, osjećao i žal u glasu: „Zaključili smo da bi svaki drugi epilog bio obostrano kontraproduktivan. Škerjanec je bio rijetko savjestan i korektan suradnik, ali neke sportske zakonitosti se moraju poštivati, ma koliko bilo teško prihvatiti ovakav epilog. Drago mi je da smo se rastali prijateljski i da smo ostavili vrata i neke eventualne buduće suradnje širom otvorenim.“

Zoran Škerjanec je na mjesto trenera NK Rudar Trans Euro stigao 26. lipnja 2021. godine, a u proteklom razdoblju seniore je vodio u 16 utakmica, pritom upisavši sedam pobjeda i devet poraza. Nakon tih 16 utakmica gol razlika je iznosila 20:24.

NK Rudar Trans Euro se ovim putem zahvaljuje treneru Škerjanecu na predanom radu, uzornom ponašanju i profesionalnom pristupu. Po pitanju Škerjanecovog nasljednika Zalihić je rekao da će o tome početi intenzivno razmišljati tek od sutra.

Updated: 07/12/2021 — 23:33