GROBNIČANI U LABINU – Antonio Načinović: “Nemamo klasičnog pritiska, ali bodovi nam trebaju”

Nogometaši Rudara Trans Euro sutra, u subotu, igraju zahtjevan susret pred svojim gledateljima – u Labin dolazi Grobničan, a susret započinje od 15 sati. Prognoza je čak 16°, pa se može reći da je malo ovako primamljivih nogometnih izbora za vikend.

Labinjani su u lošem nizu, poraženi su u Crikvenici, ali što je po njih još gore, na domaćem terenu od Uljanika. S druge strane, mogu naći i pozitivu, u prvih 45 minuta mogli su biti u prednosti protiv Puljana, ali u globalu, trener Zoran Škerjanec nema previše razloga za veselje.

„Protiv Uljanika smo odigrali dobrih 45 minuta, a drugo poluvrijeme nismo bili pravi. U ovoj ligi kad nisi na 100%, ma tko bio na drugoj strani, nećeš dobro proći. Čestitke Uljaniku na pobjedi, a mi se okrećemo novim izazovima“, rekao je Antonio Načinović, pouzdani branič Kovara pa najavio okršaj s Grobničanima:

„Dolazi nam odlična momčad, a utakmica će posebno biti zahtjevna za nas obrambene igrače jer Grobničan ima jednu od najboljih napadačkih linija u ligi već godinama. Međutim, vjerujem da ako skupimo glave skupa i odradimo 90 borbenih i pametnih minuta, možemo do troboda. Iako nemamo klasičnog pritiska, bodovi nam trebaju i toga moramo biti svjesni“, zaključio je Načinović.

Grobničane ne treba pretjerano predstavljati ni hvaliti, radi se o jednoj od najboljih momčadi u trećeligaškom društvu koja uz to i igra dopadljiv nogomet, pa će gledatelji na tribinama labinskog stadiona sigurno vidjeti lijep nogomet. Obje bi momčadi trebali biti kompletne.

Zanimljivo, utakmicu sudi prvoligaški sudac, Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomoćnici će mu biti Ivona Pejić iz Zagreba, inače nogometašica koja je igrala i inozemstvu (Olimpija Ljubljana) te mladi 23-godišnji Filip Krznarić iz Velike Gorice. Iz Tara dolazi delegat Jakob Bičvić. Utakmica započinje u 15 sati.


Updated: 19/11/2021 — 10:17