Rudar remizirao s Pazinkom u posljednjem susretu sezone

Nogometaši Rudara i Pazinke odigrali su gotovo “prisilno” posljednjih 90 minuta sezone. Vidljivo je bilo na igračima obje momčadi kako se klubovi više ne bore za ništa, pa je izostalo i ritma i jačeg angažmana, ali je to i potpuno razumljivo.

Rudar je poveo golom Ivana Macana u vrlo ranoj fazi utakmice da bi Pazinka poravnala preko Fabiana Babića. Marin Križanac je prekrasno pogodio s 20 metara u 54. minuti za 1:2 Pazinjana koji su u današnjoj utakmici bili podređeni pa nije bilo realno očekivati da će s trobodom iz Labina.

Najljepšu akciju na utakmici Rudari su odigrali u 67. minuti, Gabriel Golja lijepo je proigrao Ivana Golića na desnoj strani, a ovaj idealno poslužio Macana koji s dva metra šalje loptu u mrežu. Imali su Kovari više od nekoliko prigoda na današnjem susretu, ali nisu bili precizni u ključnim trenucima.


LABIN – Gradski stadion – TREĆA HNL ZAPAD – 26. KOLO
SUDAC: Sabina Bolić (Zagreb) POMOĆNI SUCI: Maja Petravić (Zagreb) i Martina Neralić (Karlovac) DELEGAT: Robert Velić (Velići)

RUDAR – PAZINKA 2:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Macan 8′, 1:1 Babić 41′, 1:2 Križanac M. 54′, 2:2 Macan 67′

Žuti kartoni: Načinović (Rudar)

RUDAR: Basanić (46. Vidović), Načinović, Stepčić (63. Juričić), Rudan, Giljanović, Macan, Licul (57. Golja), Dadić, Hasanbegović, Krizmanić (57. Golić I.), Golić D. (73. Kovačević)

Trener: Zoran Peruško

PAZINKA: Šepić, Križanac (83. Škrlj), Rudela, Matika (19. Batel), Rabar, Tanković, Ivetac, Ritoša, Fejzić (83. Gregorović), Mogorović, Babić (68. Buždon)

Trener: Mirko Matika

Updated: 05/06/2021 — 20:49