Pomlađeni Rudar minimalno poražen kod Naprijeda

Obzirom da je stariji Golić zaigrao, broj odsutnih nogometaša Rudara za današnju utakmicu “pao” je na deset. Prigodu su dobili neki mlađi igrači i oni s manje minutaže, ali nisu uspjeli odnijeti bod(ove) prema Labinu.

Poveli su rano. Robert Dadić lijepo je centrirao, a Ivan Macan glavom zabija već u drugoj minuti za 0:1. Na dodavanja Miškulina, imao je Macan još dvije prigode u prvom dijelu, ali nije realizirao kako on to zna. S druge strane, Naprijed je zaprijetio jednom preko Rukavine.

U nastavku Naprijed vidno motiviraniji i željniji troboda pa vratnica u dva navrata (udarci Polića i Imeraja) spašava Rudare, a prije toga u 47. minuti Kauzlarić na drugoj vratnici poravnava na 1:1. U 88. minuti centrira Franko, a Imeraj glavom promašuje s pet metara. No, sedam minuta kasnije, iskusni Jeton Imeraj iz novog pokušaja donosi Naprijedu strahovito važna tri boda.


HRELJIN – Igralište Lonja – III HNL ZAPAD – 23. KOLO
SUDAC: Petar Jerbić (Velika Gorica) POMOĆNI SUCI: Dario Pranjić (Dugo Selo) i Filip Krznarić (Zagreb)

NAPRIJED – RUDAR 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Macan 2′, 1:1 Kauzlarić 47′, 2:1 Imeraj 90′

Žuti kartoni: Pleše (Naprijed) Halilčević (Rudar)

NAPRIJED: Ciani, Rukavina L., Kružić, Vukajlović (45. Kauzlarić), Imeraj, Tomljanović L. (63. Kuši), Mioč (63. Franko), Barišić, Polić, Radošević, Pleše

Trener: Neven Strukan

RUDAR: Bulat, Kovačević, Juričić (87. Malkić), Giljanović, Macan, Ivančić (67. Golić I.), Dadić, Hasanbegović, Halilčević (90. Kos), Kurtić, Miškulin

Trener: Zoran Peruško


Updated: 15/05/2021 — 20:28