Rudari do pobjede u Crikvenici

Kako odmiču pripreme i približava se početak drugog dijela prvenstva tako se Rudar u hodu ekipira i raste u formi. Danas su „kovari“ u Crikvenici čvrstoj momčadi domaćeg trećeligaša, koja također pretendira za Ligu za prvaka, zatvorili sve prilaze Legcu, a u napadu preko dvojice novo-pridošlih, sad se već može reći pojačanja, Petrovića i Kovačevića izborili sigurnu i uvjerljivu pobjedu koja će im značiti puno po pitanju samopouzdanja.

Jednako kao i pobjeda trenera Jurića raduje širina kadra koja mu je danas omogućila da prvi dio na klupi uz mlađe igrače budu Čudić i Grbac, a da uopće ne koristi usluge rekonvalescenata Golića, Moravca i Uroševića. Susret je danas obilježio Leon Petrović.

Riječki ofenzivac kod prvog je gola ukrao loptu domaćinima i poentirao, a za drugi je povratnom loptom pronašao natrčalog Pina Kovačevića koji zabija za konačnih 0:2 u Crikvenici. Labinjani će večeras prespavati u svojoj stalnoj zimskoj bazi u hotelu „Kraljevica“, gdje će sutra odraditi trening, a potom nakon ručka krenuti put Labina.

Naredni tjedan ih očekuje provjera na Lacu u Novigradu, protiv istoimenog tamošnjeg trećeligaša, a onda slijedi prvi prvenstveni susret u kojem u Zelenicama u subotu 29. veljače od 15 sati dočekuju momčadi Uljanika.


CRIKVENICA – Gradski stadion – PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA

CRIKVENICA – RUDAR 0:2 (0:0)

Strijelci: 0:1 Petrović 54′, 0:2 Kovačević 60′

CRIKVENICA: Baričević, Merle, Preni, Prpić, Matešković, Bogdanić, Štemberger, Alilović, Butorac, Šarković, Buršić
Još su igrali: Nikšić, Imeraj, Ribarić, Brkljača, Lukarić, Svetić
Trener: Nehajev Svast

RUDAR: Legac, Bilić, Licul, Kurtić, Načinović, Hasanbegović, Kovačević, Golja, Petrović, Macan, Dadić
Još su igrali: Savić, Grbac, Čudić, Erman, Malnar
Trener: Alen Jurić

Updated: 15/02/2020 — 18:40