Ekstremno visok poraz na početku priprema

Nogometaši Rudara danas su bili oslabljeni na gostovanju kod juniora Rijeke na Rujevici, ali ih to ne amnestira sramotne predstave, barem što se rezultata tiče. Naime, juniori Rijeke trenera Vjekoslava Miletića od Rudara su bili bolji s čak 7:1.

Mrežu Riječana načeo je Gabriel Golja, ali je nakon toga po Labinjane sve krenulo nizbrdo. Do kraja susreta mreža im je napunjena na vrha te stručnom stožeru ništa ne može poslužiti kao alibi, čak ni neigranje Legca, Načinovića, Golića i Moravca.

Rudar je igrao u sastavu: Bulat – Licul, Kurtić, Bilić, Dadić – Hasanbegović, Čudić – Golja, Petrović, Grbac – Macan, a kasnije su s klupe prigodu dobili Savić, Malnar, Erman, Malkić, Škopac i Bembić.

Juniori Rijeke igrali su u sastavu: Margan, Braut, Delibegović, Galešić, Hodža, Jadrić, Ilinković, Zrilić, Brekalo, Ajanović i Jelavić dok su s klupe ušli Vidović, Žgomba, Antanasković, Rupčić, Todorović, Biškupović, Rovis, Jelić. Strijelci su bili Brekalo dvaput te Ilinković, Antanasković, Hodža, Biškupović i Zrilić.

PROMJENA NA VRATARSKOJ POZICIJI

Nakon što je Filip Peruško obznanio kako ne želi više nastaviti karijeru u Rudaru, Labinjani su promptno reagirali i danas je na golu Kovara „osvanuo“ 20-godišnji Marino Bulat, rodom iz Splita, koji je u karijeri branio boje RNK Splita, Dugopolja, Omladinca iz Vranjica te Zagore iz Unešića. Nažalost, prijateljski debi neće pamtiti po dobrome.

Updated: 01/02/2020 — 18:51