Sutra protiv Rovinja: “Moramo se maksimalno koncentrirati i pružiti najbolje od sebe”

Sutra, s početkom u 13:30 sati, na labinskom gradskom stadionu, gostuje Rovinj. Rudari su i dalje na diobi prvog mjesta nakon što su u uzbudljivoj nogometnoj predstavi prošle subote porazili favorizirani Grobničan.

„Nismo baš najbolje ušli u utakmicu, ali oni nisu kaznili naše propuste. U drugom poluvremenu smo počeli igrati bolje te mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili“, rekao je za RudarTV Tino Licul koji u posljednje vrijeme igra na visokoj razini.

Za Kovare je pozitivno što se u zapisnik vraćaju Robert Dadić i Ivan Macan, iako je upitno koliko trenutno mogu pomoći svojim suigračima. Upravo je Dadić pred kamerama najavio susret protiv Rovinježa.

„Očekujem nimalo laku utakmicu, s obzirom na teren i vrijeme koje će vjerojatno biti loše. Međutim, mislim i uvjeren sam zapravo da ne bi trebalo biti većih problema, da smo bolja momčad i da ćemo pobijediti“, rekao je Dadić.

Licul je još oprezniji: „Nije previše mjerodavno što su oni posljednja momčad lige, jer kvalitete imaju. Moramo se svejedno maksimalno koncentrirati i pružiti najbolje od sebe. Tek onda će rezultat doći“, zaključio je Licul.

Utakmicu koja započinje u 13:30 sudi Daniel Starčević iz Pule, a pomagati će mu Marko Balen i Igor Bahun, obojica iz Rijeke. Četvrti sudac Milan Kukuljan dolazi iz Podkilavca, a delegat Diego Žudetić, nekad prvoligaški sudac, stiže iz Pule.

Updated: 15/11/2019 — 11:44