Kovari žale za trobodom, borbeni Rovinježi stigli do remija

Tako to u nogometu biva, prošle subote se u Labinu napromašivao gost, ove subote domaćin. Međutim, to nimalo ne umanjuje bod Rovinježa koji su se pošteno, srčano i pametno branili, a iako im je gol bio jedina prava šansa, pokazali su da u iskusnom majstoru Nevenu Špirancu imaju i napadački potencijal.

Labinjani su u tijekom 90 minuta imali nekoliko pravih prigoda, ali danas lopta nije baš htjela u rovinjski gol. Ispred Cindrića bili su Licul, Načinović, Golić i Bembić, ali je jedini gol Rudara plod odličnog udarca Sanjina Grpca iz „slobodnjaka“.

Rovinježi su poravnali na ulasku u drugi dio kad je nakon jednog odbijanca do lopte stigao 17-godišnji Gabriel Perja te efektno i neobranjivo pogodio za, pokazati će se, konačnih 1:1. Domaćin može žaliti za trobodom, a Rovinj kući nosi vrijedan bod.


LABIN – Gradski stadion – III HNL ZAPAD – 12. KOLO
SUDAC: Daniel Starčević (Pula) POMOĆNI SUCI: Marko Balen (Rijeka) i Igor Bahun (Rijeka) DELEGAT: Diego Žudetić (Pula)

RUDAR – ROVINJ 1:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Grbac 29′, 1:1 Perja 49′

Žuti kartoni: Peruško, Grbac (Rudar) Milošević, Vidan, Karlović K. (Rovinj)

RUDAR: Peruško, Načinović, Stojković (74. Bećar), Torić (54. Bembić), Licul, Grbac, Hasanbegović (53. Čudić), Kurtić, Golja, Golić, Moravac
Trener: Alen Jurić

ROVINJ: Cindrić, Raković (31. Perja), Stojanov, Rojnić, Milošević (90. Uljanić), Đuričić (80. Dimoski), Karlović K., Batelić, Špiranac, Paulinić, Vidan
Trener: Sabit Šljivo

Updated: 16/11/2019 — 16:48