Seniori poraženi golom u posljednjoj minuti

Kovari nisu uspjeli otići neporaženi s gostovanja na hreljinskoj Lonji, iako su vodili u dva navrata, i 0:1 i 1:2. Ipak, na kraju je ponestalo snage za bolji rezultat, a teško je ostati indiferentan na suđenje koje zasigurno Rudarima nije pomoglo.

Rudare je u vodstvo u osmoj minuti doveo kapetan Igor Juričić nakon lopte u prostor, ali vrlo brzo Naprijed poravnava na 1:1 nakon jednog prekida. Nakon toga slijedi jalova dominacija domaćina, a Legac sjajno brani svoj gol u 32.. minuti nakon što mu je lopta promijenila smjer. Neugodan udarac odbio je u gredu.

Kovari ponovno vode od 37. minute. Paravić je izbacio na stranu Juričića, ovaj centrirao, a Sanjin Grbac glavom loptu poslao u gredu od koje se odbila u gol. Početak drugog dijela obilježilo je nekoliko neobičnih prekršaja, a iz tih prekida Naprijed je opasno prijetio.

Stojković je za Rudar imao prigodu u 56. minuti, ali je Ciani lijepo obranio, odnosno odbio u korner. Domaćin na Lonji poravnava nakon lijepe akcije u 60. minuti, a Karlo Blašković snažno je pogodio sa 17 metara.

Naprijed je u tim trenucima bio bolji, ali je teško ne spomenuti situaciju iz 77. minute kad je Ervin Čudić s dvije ruke gurnut u šesnaestercu domaćih, ali je sudac Radić ostao nijem. Domaćin je bivao sve opasniji kako je vrijeme odmicalo pa je na labinsku žalost u 90. minuti iz gužve pogodio Lončar za konačnih 3:2.


HRELJIN – Igralište Lonja – ČETVRTA NL NS RIJEKA – 16. KOLO
SUCI: Zvonko Radić (Kastav) – POMOĆNI SUCI: Antonio Melnjak i Luka Pajić (Rijeka)

NAPRIJED – RUDAR 3:2 (1:2)

Strijelci: 0:1 Juričić 8´, 1:1 Štimac 17´, 1:2 Grbac 37´, 2:2 Blašković 59´, 3:2 Lončar 90´

Žuti kartoni: Bembić (Rudar)

NAPRIJED: Ciani, Brnja (od 46. Sablić), Čop,  Simanović, Štimac (od 80. Prpić), Blašković, Tarle (od 46. Franko), Barišić (od 89. Kuši), Žarković (od 46 Lončar), Ende, Šarković.
Trener: Elvis Brajković
RUDAR: Legac, Dragovina, Stojković, Čudić, Macan (od 72. Bembić), Juričić (od 76. Ivančić), Grbac (od 86. Kozić), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Paravić.
Trener: Nedjeljko Josipović
Updated: 02/03/2019 — 18:45