Kristian Bembić pogodio zlata vrijednu pobjedu

Čovjek odluke – Kristian Bembić

Posljednja momčad lige došla je u Labin, a mlađahna momčad Kovara nije se prvih 60 minuta dobro nosila s imperativom pobjede kojeg su nosili na leđima. Probudilo ih je isključenje ponajboljeg defanzivca Kurtića i upisali su važan trobod.

Prvih 45 minuta u Labinu bila su za brzi zaborav. Oba vratara nisu imala nijednu intervenciju što dovoljno govori o igri. Niti početkom nastavka tribine nisu imale zašto pljeskati, a onda je u 65. minuti Luka Stojković imao matnu situaciju na dodavanje Bembića, ali nije bio precizan.

Uslijedilo je isključenje Edisa Kurtića i situacija je za Rudar izgledala loše. Ali, na muci se poznaju junaci. Najprije je Macan promašio “zicer” da bi nakon toga 17-godišnji Kristian Bembić u 82. minuti pogodio za 1:0 i veliko slavlje u Labinu.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 70

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 12. KOLO – SUDAC: Željko Bunčić (Poreč)

RUDAR – HALUBJAN 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Bembić 82′

Žuti kartoni: Dragovina, Čudić (Rudar) Kovčalija, Kovačić, Sviličić, Bencek (Halubjan)

Crveni karton: Edis Kurtić 63′ (Rudar, udaranje protivničkog igrača u prekidu igre)

RUDAR: Blažina, Dragovina (od 67. Baskijera), Paić, Načinović (od 46. Bembić), Stojković (od 89. Vidas), Macan (od 90. Uzelac), Juričić, Dadić, Hasanbegović, Kurtić, Paravić (od 75. Kozić)
Trener: Dragan Načinović

HALUBJAN: Kukić, Bilić, Bencek, Simčić, Kinkela, Hrgović, Zeko (od 86. Mujkanović), Kovačić, Miočić (od 66. Sviličić), Majetić, Kovčalija
Trener: Marko Miletić

Updated: 10/11/2018 — 18:13