Kovari ekstra blijedi u Fažani i uvjerljivo poraženi

Igor Juričić (FOTO: SportNews)

Nogometaši Mladosti danas su na svom igralištu bez većih poteškoća savladali Labinjane koji gotovo da se nisu ni pojavili na susretu. Rudari su tako na bezvoljan način okončali niz neporaženosti, a Fažanci su ovom pobjedom postali peta momčad lige.

Poveli su u osmoj minuti kada je Ivan Livović s desne strane u prostor izbacio Almira Halilovića, a ovaj je iskosa loptu poslao u suprotnu malu mrežicu za 1:0. Do predaha Kovari su došli do daha, ali ih je “presjekao” gol na početku drugog dijela u sklopu kojeg je Halilović prošao nekoliko igrača, od koje neke i dvaput te poentirao za 2:0.

Na 3:0 povisio je Mark Kostešić nakon centaršuta Livovića s desne strane. O stanju gostiju dovoljno govori činjenica da je Kostešić najprije pucao glavom u vratnicu, a onda i na odbijanac stigao prvi i zabio. Točku na “i” postavio je Luka Bogdan nakon iz gužve.


FAŽANA – Igralište Oliva – Gledatelja: 80

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 9. KOLO – SUDAC: Marin Vidulin (Kanfanar)

MLADOST – RUDAR 4:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Halilović 8′, 2:0 Halilović 49′, 3:0 Kostešić 53′, 4:0 Bogdan 83′

Žuti kartoni: Paus, Valčić (Mladost) Gračić (Rudar)

MLADOST: Tončinić, Marijanović (od 84. Nišević), Paus, Kostešić (od 75. Baf), Halilović (od 87. Milotić), Vujica B., Bogdan L., Valčić (od 81. Baković), Funčić, Livović, Bradarić
Trener: Kristijan Pekica

RUDAR: Blažina, Dragovina (od 69. Kozić), Načinović A. (od 60. Ivančić), Stojković (od 79. Vidas), Macan, Juričić (od 81. Uzelac), Bajrami (od 60. Paić), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Gračić

Updated: 20/10/2018 — 17:55