Rudar do remija protiv Cresa

FOTO: Katarina Franković

Iako su Rudari izgledali nešto bolje nego prije sedam dana, ni danas nisu uspjeli upisati pobjedu. Nažalost, mnogi će, umjesto da greške traže u domaćim redovima, za remi okriviti suca Vasiljevića koji je danas, istina, bio nešto naklonjeniji gostima.

Krenulo je dubinskom loptom Adnana Hasanbegovića za Kristiana Bembića koji je stigao ispred Zmajle, zaobišao ga i pogodio za 1:0. No, samo dvije minute kasnije Plumb Jusufi prolazi po lijevoj strani i ubacuje, a Željko Žarić loptu “iz voleja” pogađa eurogolom za 1:1.

Sedam minuta kasnije duel Bembića i Jusufija sudac Vasiljević okarakterizirao je kao jedanaesterac, a Matej Kučinić bio je miran s “bijele točke” za 1:2. U nastavku Rudar nije bio pravi, ponovno je protok lopte bio spor, pa su se gosti uspjeli braniti.

Oba vratara su u nastavku dvije lopte izvadili iz “rašlji”, Blažina Cianciju, a Zmajla Čudiću da bi gol za 2:2 pao osam minuta prije kraja susreta. Robert Dadić je sve napravio, a njegov ubačaj je u mrežu pospremio Ivan Macan.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 150

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 6. KOLO – SUDAC: Zoran Vasiljević (Valbandon)

RUDAR – CRES 2:2 (1:2)

Strijelci: 1:0 Bembić 35′, 1:1 Žarić 37′, 1:2 Kučinić 45′-11m, 2:2 Macan 82′

Žuti kartoni: Paravić (Rudar)

RUDAR: Blažina, Dragovina (od 76. Paić), Kozić (od 46. Stojković), Čudić, Macan, Juričić, Bembić (od 76. Načinović), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Paravić
Trener: Dragan Načinović

CRES: Zmajla, Nikolić, Turkalj, Jusufi (od 90. Zubović A.), Cianci, Žarić, Zubović K. (od 84. Kovačić), Šegon, Smolčić, Bećar, Kučinić
Trener: Neven Strukan

Updated: 29/09/2018 — 19:01