Zoran Peruško više nije trener Rudara

Vrlo uskoro nakon poraza u finalu Kupa Istre, ma kakav on bio, trener Zoran Peruško obavijestio je vodstvo kluba kako daje neopozivu ostavku. Nakon toga, kratko se javio za službenu stranicu kluba:

“Predugo je trajala ova negativna serija i možda će je netko nakon mene uspjeti prekinuti. Osobno znam da sam dao sve, ali zaista sve od sebe, i isto tako znam da su i igrači svo ovo vrijeme pošteno odradili svoj dio posla te da smo slijedili jedni druge. Na tome im se i ovim putem zahvaljujem, kao i kompletnoj logistici Kluba i svima onima koji ovaj Klub vole”, rekao je Peruško pa se osvrnuo na kraj sezone:

“Ništa još nije izgubljeno. Ostanak u ligi se može ostvariti. I vjerujem da će dečki dati svoj maksimum da ga ostvare. Ako se i ne dogodi, korak natrag može biti i podstrek da se u budućnosti na još zdravijim temeljima učine dva naprijed.”

Rudar je tako ostao bez prvog čovjeka struke, a ime novog trenera znati će se do sutra (utorak) zaključno s 14 sati.

Na kraju, NK Rudar koristi ovu prigodu da se zahvali treneru Perušku na predanom radu i profesionalizmu, ali i dostojanstvenom ponašanju od prvog do posljednjeg trenutka u klubu.

Updated: 21/05/2018 — 22:07