Robert Dadić dvaput i Kristian Bembić pogodili za zlata vrijedno slavlje!

Živa i dinamična utakmica, barem u drugom poluvremenu, viđena je danas u Labinu. Prvi dio bio je za zaborav, tek su dva igrača Krka izašla zbog ozljeda, a onda je u nastavku domaćin stigao do vrijednih bodova u borbi za ostanak.

Međutim, mnogi će ključni susret na utakmici označiti, malo je reći, zicer Kurolta u 52. minuti koji je izašao sam na Pavlića, a onda poslao loptu pokraj gola. Sedam minuta kasnije Manuel Perković odličnom loptom pronalazi na drugoj vratnici Roberta Dadića koji pogađa za 1:0.

Imao je Rudar nakon toga nekoliko poluopasnih situacija, najčešće iz Perkovićevih i Dadićevih prekida, a u 88. minuti pada “uteg” sa srca Rudara, i to na prekrasan način. Naime, tada je domaća momčad u “for” izbacila mladog Kristiana Bembića koji je loptu lijepo primirio, napravio s njom nekoliko metara, a onda zatresao suprotnu malu mrežicu za 2:0.

U posljednjim trenucima susreta Dadić je svojim drugim pogotkom, na sjajnu asistenciju Jašarevića postavio konačnih 3:0. Treba spomenuti i odličan potez Perkovića u tom napadu koji je najprije minijaturom izbacio vezni red Krka, a onda pasom za Jašarevića i obranu.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 300

TREĆA HNL ZAPAD – 32. KOLO – SUDAC: Ante Čulina (Zagreb)

RUDAR – KRK 3:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Dadić 60′, 2:0 Bembić 88′, 3:0 Dadić 90′

Žuti kartoni: Juričić, Perković (Rudar) Brdar, Vidas, Kurolt (Krk)

Crveni karton: Begić 74′ (Krk, dva žuta kartona)

RUDAR: Pavlić, Marić (od 46. Kozić), Perković, Čudić, Juričić, Fejzić (od 62. Bembić), Licul, Dadić, Kurtić, Mehić, Jašarević
Trener: Franko Čupić

KRK: Nicoletti, Fumić, Con, Buršić, Kurolt, Alilović (od 20. Begić), Turkalj, Brdar (od 28. Rošić), Ismaili (od 78. Dijanić), Vidas, Šabalja
Trener: Tomislav Lopac

Updated: 31/05/2018 — 21:20