Poraz seniora u Sisku, usprkos vodstvu u dva navrata

Iako je broj pogodaka  u labinskoj mreži (pre)velik, on  i nije toliko realan s obzirom  na prikazanu igru labinskih nogometaša kojima je, dojma smo, nedostajalo malo više agresivnosti da se kući vrate s bodom, ili čak i s bodovima s obzirom da su dva puta vodili.

Početak kao iz bajke za labinske nogometaše, već u drugoj minuti susreta Juričić je ukrao jednu loptu, gurnuo je do Ivana Macana, a ovaj poentira za 0:1. Slavlje gostiju nije dugo trajalo obzirom da je već u 11. Hrnčević poravnao, no onda u 39. minuti preslika prvog gola, isti asistent, isti strijelac, samo je na semaforu umjesto 0:1, pisalo 1:2.

Kada su već svi na stadionu pomislili da se na odmor odlazi s vodstvom gostiju, događa se, čini se, prijelomni trenutak na utakmici kada u dubokoj sudačkoj nadoknadi Galonja poravnava rezultat na 2:2, što je psihološki dosta pomoglo domaćinima da u drugo poluvrijeme uđu još agresivnije i postignu još dva gola.

Već u 52. Abramović zabija za vodstvo, da bi zatim sjajnu priliku imao mladi Karlo Kozić, no njegova lopta završava na gredi, a lopta Handanovića u 84. minuti završava iza leđa gostujućeg vratara Pavlića, i bodovi (ipak) ostaju u Sisku.


SISAK – Gradski stadion – GLEDATELJA: 100

TREĆA HNL ZAPAD – 22. KOLO – SUDAC: Vlatko Jurešić (Zagreb)

SEGESTA – RUDAR 4:2 (2:2)

Strijelci: 0:1 Macan 2′, 1:1 Hrnčević 24′, 1:2 Macan 39′, 2:2 Galonja 45′, 3:2 Abramović 52′, 4:2 Handanović 84

Žuti kartoni: Popović (Segesta), Marić, Jašarević (Rudar)

SEGESTA: Moštak, Korečić, Galonja (od 83. Bukovec), Lovrić, Križe, Hrnčević (od 46. Abramović), Golić, Vranić, Popović, Sertić, Handanović (od 88. Malbašić)
Trener: Zoran Buinac

RUDAR: Pavlić, Bilić, Marić (od 72. Kozić), Perković (od 68. Maksenčuk), Macan, Juričić, Licul (od 72. Fejzić), Hasanbegović, Dadić, Mehić, Jašarević
Trener: Zoran Peruško

Updated: 07/04/2018 — 19:02