Remi Rudara i Španskog, do pobjede mogli jedni i drugi

Zanimljiva utakmica Rudara i Španskog danas u Labinu. Teško je reći tko može biti zadovoljniji s bodom jer su do pobjede mogli i jedni i drugi.

Rudar u trećoj minuti ima jedanaesterac jer Josip Maksenčuk pogađa u ruku jednog od braniča gostiju. Ivan Macan je šutirao vrlo dobro, ali vratar Ante Topić je sjajno reagirao, a fotografkinja labinskog kluba taj je trenutak fantastičnog zabilježila.

Ante Topić brani jedanaesterac

Sedam minuta kasnije Topić drugi put mami uzdahe domaćih simpatizera kada “skida zicer” Macanu. U 13. je Zebić dao jednu paralelnu loptu unutar peterca, ali nitko od gostiju nije reagirao, a posljednju prigodu u prvom dijelu ima Kristijan Dragović, čiji volej odlazi pored gola.

Upravo je on centrirao u 49. minuti za Marka Butumovića koji svoj volej šalje u mrežu za 0:1. Gotovo identičnu situaciju ti su igrači stvorili u 57., ali je strijelac gola bio malo neprecizan tog puta. U međuvremenu je lijepu prigodu imao Carlo Škopac, ali je njegov udarac bio više loš nego dobar.

U 61. minuti se okliznuo Kurtić pa je lopta stigla do Štignjedeca, ali ovaj promašuje okvir vrata da bi u 79. minuti Almir Fejzić, koji je prekomandiran u napad, osvojio jedan skok i loptu “prebacio” za Macana koji iz voleja loptu šalje u vratnicu od koje ona odlazi u gol za konačnih 1:1.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 250

TREĆA HNL ZAPAD – 14. KOLO – Sudac: Dario Cikojević (Samobor)

RUDAR – ŠPANSKO 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Butumović 49′, 1:1 Macan 79′

Žuti kartoni: Makić, Licul, Maksenčuk, Fejzić, Čudić, Škopac (Rudar) Zebić, Butumović, Dragović, Ljubičić (Špansko)

RUDAR: Pavlić, Škopac, Čudić, Macan, Bembić (od 64. Ivanović), Fejzić, Licul, Kurtić, Makić, Maksenčuk, Jokić

Trener: Franko Čupić

ŠPANSKO: Topić, Herek, Knez, Šoša, Tičak, Dragović (od 84. Bogović), Guliš, Zebić (od 36. Štignjedec), Ljubičić, Brčić, Butumović (od 90. Marjanović)

Trener: Zoran Vukelić

FOTOGALERIJA

Updated: 04/11/2017 — 19:00