Kovari potučeni do nogu kod posljednje momčadi lige

Ivan Macan, jedini strijelac na utakmici

Krizu u Rudaru nakratko je “ugasila” pobjeda protiv Vrapča i bod na Krku, ali činjenica je da je svlačionica labinske momčadi prepuna problema koje sada imaju vremena za rješiti cijelu zimu. U današnjem su susretu nastupili bez Marića, Šurkovića, Kurtića, Jokića i Maksenčuka, od kojih da su zdravi, nitko ne bi bio na klupi, ali svejedno, šest ‘komada’ kod dosadašnjeg ‘fenjeraša’ je previše.

Poveli su danas golom Ivana Macana koji je iskoristio asistenciju Kristiana Bembića u 15. minuti. No, Trnje iz pomalo dvojbenog jedanaesterca izjednačuje u 38. minuti – pogodio je Mario Rajkovača da bi šest minuta kasnije Domagoj Vlak pogodio za 2:1.

U nastavku su se Labinjani potpuno raspali i na koncu primili čak šest golova. Što se ljestvice tiče, Rudar je ostao na istom mjestu kao i prije ovog rezultata, ali ovaj je poraz svojevrsno “otriježnjenje” za sve one koji su nakon dva uspješna rezultata mislili kako je “sve u redu”.


PAZIN – Gradski stadion – Gledatelja: 100

TREĆA HNL ZAPAD – 17. KOLO – Sudac: Marko Čužić (Velika Gorica)

TRNJE – RUDAR 6:1 (2:1)

Strijelci: 0:1 Macan 15′, 1:1 Rajkovača 38′, 2:1 Vlak 44′, 3:1 Piršić 58′, 4:1 Jurač 66′, 5:1 Špišić 71′, 6:1 Jurač 74′

Žuti kartoni: Rajkovača (Trnje) Bembić, Škopac (Rudar)

TRNJE: Kranjec, Babok, Jurač, Piršić, Slatina, Vikario, Zubak, Fostač, Rajkovača (od 88. Poštolka), Vlak (od 67. Poldrugač), Špišić (od 82. Vrbić)

Trener: Srećko Lušić

RUDAR: Pavlić, Načinović, Škopac, Čudić, Macan, Juričić, Bembić, Fejzić, Licul, Ivanović, Makić (od 73. Topić)

Trener: Franko Čupić


KONAČNA LJESTVICA JESENSKE POLUSEZONE

Updated: 26/11/2017 — 14:08