Čupić: Subotnja tri boda sve bi vratila u normalu

Franko Čupić, trener Rudara

Mir je u Labinu nakon dugo vremena, a o čemu svjedoči i podatak da se u četvrtak treniralo uz brojnost na treningu kakve se nije lako sjetiti. Polako se u kadar vraćaju neki ozlijeđeni igrači, a to donosi dašak optimizma.

Labinjani su napokon došli „do zraka“. Bod na Krku vratio je samopouzdanje, a sada stiže također snažna Dubrava koja je u protekla dva kola „ranjena“ porazima od Maksimira i Opatije. Trener Rudara Franko Čupić rezonira:

„Za nas, utakmica od velikog značaja u smislu da smo tri zadnje utakmice bez poraza i da smo se oporavili nakon crnog niza koji smo imali na sredini prvenstva. S nova tri boda u subotu sve bi u potpuno vratilo u normalu i vratili bi se na zacrtani plan. U momčad se vraćaju Škopac i Licul te ćemo imati širi kadar kako bi sastavio najboljih 11 u ovom trenutku.“

Spomenuti dvojac se vraća, ali Šurković, Marić i Černjul i dalje su u „outu“. Zbog svega toga, Dubrava TK je i dalje opasan protivnik, a u subotu od 13:30 labinski će stadion biti poprište sraz dva kluba Treće HNL Zapad koja sigurno spadaju među ‘posloženije’ u ligi.

Updated: 17/11/2017 — 17:56