Rudar aktivan na nogometnom markatu, Jokić novi član kovarske svlačionice

Rudarova svlačionica od večeras je bogatija za još jedno ime. Labinski trećeligaš se dogovorio sa mladim polivalentnim veznjakom Istre 1961, Sebastijanom Jokićem koji je prošlu sezonu proveo u porečkom Jadranu gdje je odigrao 22 utakmica i pritom zabio pet golova.

Inače, Jokić je 21-godišnjak rođen u Puli, prošao je školu nogometa Istre 1961, a igrao je i za Vodnjan, Pula ICI, Rovinj i Jadran. Ostaje još jedna formalnost, a to je dogovor pulskog prvoligaša i labinskog trećeligaša oko posudbe.

Na posudbu sa Marsovog Polja na Zelenice mogao i Viktor Marić, ali o tome se očekuje konačni dogovor do kraja tjedna. No kako sada stvari stoje, “bomba” prijelaznog roka mogao bi biti angažman dojučerašnjeg dokapetana Novigrada, Kristijana Glavaša koji je želja labinskog kluba već duže vrijeme i igrač koji bi uvelike osnažio Rudar dolaskom u “svoj” grad.

Rudar sutra u 20:30 ugošćuje trećeligašku Opatiju, a u subotu u 20:30 županijskog prvoligaša Buje. No, ostaje mogućnost da se u subotu odigra “triangolo” turnir između Rudara, Buja i Novigrada, koji je otkazao igranje Superkupa Istre, ali to još nije definitivno potvrđeno.

Updated: 01/08/2017 — 21:24