Remi protiv Opatije, Jokić debitirao pogotkom

Rastrčana predstava dva trećeligaša danas u Labinu. Prvih sat vremena momčadi su izgledale ravnopravno, čak je na trenutke i domaćin bio opasniji, dok je posljednjih pola sata terenom dominirala momčad Opatije. Na kraju je remi najpošteniji ishod.

Rudar je prvu prigodu stvorio u osmoj minuti nakon kornera Šurkovića kada udarac Škopca brani Magaš. U 25. minuti Maksenčuk je idealno centrirao, ali udarac Šurkovića u posljednji trenutak blokira gostujuća obrana. Četiri minute kasnije Vozila brani izglednu priliku Pejanovića, a onda su do predaha momčadi imale svaka po jedan šut “izvana”. Šurkovićev je otišao pored gola, a Lucićev je obranio Vozila.

Opatija je povela u 49. minuti. Josip Rudan sjajno je centrirao, a mladi opatijski napadač Kristijan Flego glavom je savladao domaćeg vratara za 0:1. Ipak, vodstvo gostiju trajalo je samo tri minute jer tada Igor Juričić upošljava novog igrača Rudara Sebastijana Jokića koji “zicer” realizira za 1:1. U posljednjih pola sata Opatija je imala više od igre, ali nije stvorila po gol opasne prigode.

LABIN – Gradski stadion – Gledatelja 40

RUDAR – OPATIJA 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Flego 49′, 1:1 Jokić 52′

RUDAR: Vozila, Škopac, Makić, Kurtić, Licul, Maksenčuk, Šurković, Ivanović, Juričić, Macan, Jokić

Još su igrali: Blažina, Topić, Fejzić, Bembić, Belo

OPATIJA: Magaš, Cvetković, Dadić, Lazić, Kovačević, Lucić, Krešić, Šolić, Bogolin, Rudan T., Pejanović

Još su igrali: Mehmeti, Rexhepi, Lee, Flego, Bećar, Rudan J.

Updated: 02/08/2017 — 23:15