Kovari još jednom dominantni, u Labinu stradao Uljanik

Trener Rudara Franko Čupić nakon današnje pobjede nad Uljanikom ima samo jedan zadatak – ne dozvoliti da igrači „polete“ te da nastave igrati u ovom ritmu. Naime, Rudar je u potpunosti gospodario terenom protiv momčadi koja je dosada pokazala da se ima pravo nazivati favoritom Četvrte NL NS Rijeka.

Niti Zoran Moravac ne mora biti previše zabrinut, jer se momčad „brodograditelja“ disciplinirano branila dok je bilo svježine, ali treba poraditi na ofenzivi koja je „živila“ od brzonogog Jelenića.

Ivan Macan je doveo Rudar u vodstvo u 32. minuti, iz svoje četvrte izgledne prilike, nakon što ga je Sebastijan Jokić „gurnuo u for“. Macan je na loptu stigao prije Kraljevića, zaobišao ga i poentirao za 1:0.

Drugi gol bio je najljepši potez na utakmici. Kovarska „devetka“ primila je loptu na rubu šesnaesterca, leđima okrenut golu, namjestio se na udarac i iz okreta pogodio suprotne rašlje za 2:0.

Dvije minute kasnije Igor Juričić milimetarski preciznom loptom pronalazi „munjevitog“ Jokića koji se sjurio u šesnaesterac gostiju i pogodio za 3:0. Točku na „i“ stavio je kapetan Juričić nakon što je Jokićev šut obranjen rukama od strana gostujućeg braniča. Prethodno je Škopac idealno poslužio Jokića.

LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 50

RUDAR-ULJANIK 4:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Macan 32′, 2:0 Macan 57′, 3:0 Jokić 59′, 4:0 Juričić 63′-11m

RUDAR: Vozila, Kurtić, Načinović, Škopac, Makić, Ivanović, Šurković, Marić, Jokić, Juričić, Macan

Još su igrali: Blažina, Čudić, Fejzić, Topić, Licul, Bembić, Belo, Maksenčuk

ULJANIK: Kraljević, Gerovac, Raković, Bogdan, Pavić L., Funčič, Todorov, Iveša, Vošten, Jelenić, Šistov

Još su igrali: Dragun, Šunjerga, Vekić, Pelesk, Brajković

Updated: 12/08/2017 — 23:16