Pazinjanima specijalne cijene ulaznica na derbi

NK Rudar obaviještava sportsku javnost da je danas poslan sljedeći mail sportskim rivalima iz Pazina, kao i organima reda i mira u Labinu:

„Kao što vam je vjerojatno poznato, u subotu 06. svibnja 2017 godine, u 17:oo sati, na gradskom stadionu „Zelenice“ u Labinu igra se derbi susret MŽNL NS Rijeka, između dvije vodeće momčadi, domaćeg Rudara i Pazinke iz Pazina.

 

Kako je ista, zbog gore navedenog, i potencijalnog dolaska većeg broja gledatelja, utakmica visokog rizika, NK Rudar je odlučio kako slijedi:

 

  1. Gostujućim navijačima biti će osiguran sektor od 300 mjesta na jugo-istočnoj tribini (iza gostujuće klupe za rezervne igrače). Sektor će, od ostalog dijela stadiona, biti ograđen s dvorednom ogradom, s dovoljnim brojem redara između.

 

  1. Gostujući navijači će na tribinu moći ući isključivo na južni ulaz koji će biti otvoren samo za njih, i neće se moći kretati po ostalim sektorima. Za autobuse s kojima će eventualno doći biti će osiguran čuvani parking neposredno do južnog ulaza na stadion. NK Rudar ne preuzima odgovornost za osobne automobile.

 

  1. Gostujućim navijačima koji budu išli u taj sektor NK Rudar će odobriti 50% popusta na cijenu ulaznica, dakle moći će ih kupiti za 10,oo kuna. Oni koji žele konzumirati to pravo dužni su preko NK Pazinka-Pazin, najkasnije do petka 05.05.2017. do 18.oo sati, dostaviti osobne podatke (ime i prezime, adresu boravišta i broj osobne iskaznice). Ulaznice će biti personalizirane i moći će se kupiti isključivo uz predočenje osobne iskaznice. Bez personalizirane ulaznice neće biti moguć ulazak u sektor za gostujuće navijače.

 

  1. Na stadion neće moći ući osobe u alkoholiziranom stanju, niti će se moći unositi predmeti potencijalno opasne po okruženje (kišobrani, staklene flaše i sl.),

 

  1. NK Pazinka-Pazin raspolaže pravo na pet (5) besplatnih ulaznica za VIP sektor, te se umoljava da do petka 05.05.2017. godine do 18.oo sati dostavi imena istih.

 

  1. Ostalo prema uobičajenoj proceduri oko organizacije utakmica“, stoji u priopćenju koje je labinski klub poslao medijima i akterima derbija.
Updated: 02/05/2017 — 18:38