Gol razlika zaustavila mlade Kovare u Makarskoj

Mladi nogometaši Rudara, točnije U12 selekcija sudjelovala je na velikom međunarodnom turniru u Makarskoj. „Makarska Cup“ i ove je godine okupio velika imena države i regije, a sveukupno se natjecalo oko 800-tinjak djece. Rudara ždrijeb nije mazio pa je u grupi bio sa NK Osijekom, riječkim NK Zametom i šibenskom Školom Nogometa Joso Bego.

Nažalost, mlade Kovare je prolaska u daljnje natjecanje koštao visoki poraz od 5:0 protiv Osijeka. Naime, nakon toga, remizirali su sa Zametom u susretu bez golova, a onda pobijedili ŠN Joso Bego sa 3:1. No, momci predvođeni trenerima Dorisom Fonovićem i Dinom Černjulom na kraju su ispaštali zbog lošije gol razlike od riječkog Zameta.

Inače, turnir je osvojio splitski Hajduk pobijedivši u finalu baš Osijek. NK Rudar se ovog puta još jednom zahvaljuje organizatorima RNK Zmaj iz Makarske i posebno gosp. Petru Talajiću, a dodajmo i to da su igrači Nikola Zupičić te Ajdin Terzić, zajedno sa voditeljem omladinske škole Rudara Mauriciom Kožljanom, gostovali na tamošnjem radiu, a što su ispričali Makaranima, možete poslušati na sljedećem linku – EMISIJA.

Slika prije polaska iz Labina

Updated: 01/05/2017 — 17:59