Mladi Kovari osvojili broncu na međunarodnom turniru u Rovinju!

Jučer je okončan međunarodni nogometni turnir „Snaga djece u pokretu“ što se već tradicionalno za uskršnjih praznika odigrava u Rovinju. Nogometaši U14 selekcije Rudara u žestokoj su konkurenciji zauzeli treće mjesto.

Podsjetimo, najprije su pobijedili drugu momčad talijanskog kluba SGM Forza e Corragio sa 2:0 (oba gola Faraguna) da bi nakon toga bili bolji od austrijskog Gersthofera sa 3:0 (strijelci Juričić, Murtić, Karić). U trećoj utakmici u skupini porazili su austrijski Wiener Linien golom Karla Kosa da bi u posljednjem susretu skupine remizirali bez golova sa domaćinom, Rovinjom.

Polufinale je donijelo poraz od prve momčadi talijanskog kluba SGM Forza e Corragio koji je od Milevojevih nogometaša bio bolji sa 1:4, a onda je u finalu porazio i zagrebački Dinamo te zasluženo osvojio turnir. Mladi Kovari su golom Dine Murtića pobijedili Rovinježe u borbi za treće mjesto te se sa pobjedom oprostili od ovogodišnjeg izdanja turnira.

Za NK Rudar nastupili su: Nino Basanić, Marco Tenčić, Tulio Kocijel, Alan Peruško, Karlo Kos, Karlo Peršić, Laris Karić, Patrick Faraguna, Antonio Lazarić, Paolo Juričić, Dino Murtić, Thomas Katičić, Noel Franković, Sandi Belušić, Rene Kalebić Osip, Rajan Tenčić, Benjamin Černjul, Nicholas Pappalardo, Erik Burul i Roan Rašuo.

Updated: 16/04/2017 — 13:47