Rudar dobio novog veznjaka, pristupio Jurkić

Nogometni klub Rudar danas je dobio novog člana. „Potpis“ je na suradnju do ljeta stavio Mateo Jurkić, dosadašnji član Mladosti iz Petrinje, jesenskog prvaka u tamošnjoj prvoj županijskoj ligi, inače 21-godišnji veznjak.

Kako su ga poslovne obaveze dovele u okolicu Labina, zamolio je da se pridruži trenažnom procesu ovdašnjeg međuligaša, a nakon što je Franko Čupić pogledao o kakvom se igraču radi, rezonirao je:

„Zanimljiv igrač, bez daljnjeg. Ima kvalitete koje nam mogu poslužiti pa smo se brzo dogovorili.“ Sam igrač doima se veoma staloženo: „Nije mi previše naporno, treninzi su sasvim u redu, a gušt mi je raditi i sa trenerom i pomoćnikom. Tu sam sigurno do srpnja, a onda ćemo vidjeti.“

Jurkić je inače igrao u omladinskom pogonu HNK Gorice, a kratko je bio član i sisačke Segeste. Debi će odraditi u srijedu, s početkom u 19 sati, pod svjetlima reflektora u potpićanskoj Dumbrovi. Kovari će prije toga u subotu, u 11:30 u Rijeci odigrati prijateljski susret protiv Opatije. To je 22. igrač u kadru Rudara i za klub je ovaj prijelazni rok završen.

Updated: 02/02/2017 — 19:49